Di Zabbia – The Organic Limoncello, is op de IWSC (International Wine and Spirit Competition) in Londen verkozen tot de absolute wereldtop. Een internationale vakjury bekroont de SKAL gecertificeerde citroenlikeur met een bronzen medaille in de categorie likeuren. Di Zabbia behaalt hiermee al in hun eerste productiejaar een prestigieuze award.
International Wine and Spirit Competition
The International Wine and Spirit Competition staat al sinds 1969 hoog aangeschreven, producenten vanuit de hele wereld mogen meedingen naar internationale erkenning. De IWSC heeft als doel de kwaliteit en excellentie van ‘s werelds beste wijnen, sterke dranken en likeuren te bevorderen. www.iwsc.net
Kwaliteit
Di Zabbia maakt gebruik van onbespoten citroenen uit Italië, natuurlijke suikers, biologische graanalcohol en bronwater. De Limoncello met een toegankelijk alcoholpercentage van slechts 24 procent is hiermee 100% biologisch. Di Zabbia is Skal gecertificeerd. Stichting Skal is een onafhankelijke organisatie welke toezicht houdt op biologische productie in Nederland. www.skall.nl
Groei
Di Zabbia is pas sinds het eerste kwartaal van dit jaar verkrijgbaar en mag nu al enkele zeer gerenommeerde namen tot haar clientèle rekenen; Ron Blaauw uit Amsterdam en De Librije van Jonnie en Thérèse Boer uit Zwolle. Di Zabbia richt zich voornamelijk op de nichemarkt bij wie kwaliteit en eerlijke productie hoog in het vaandel staat. Voor een overzicht van alle verkooppunten: www.dizabbia.nl
Geschiedenis
In het voorjaar van 2011 kreeg Brandon Zabbia (mede -eigenaar van Cook’inn Catering) een oud limoncello familierecept in handen. Al was hij nog niet direct overtuigd van het recept, zijn interesse voor het ontwikkelen van een biologische limoncello was gewekt. Na een jaar lang experimenteren was het zover, de eerste fles Di Zabbia – The Organic Limoncello was een feit. Een vernieuwd familierecept, biologische citroenen uit Italië, ambachtelijk gefabriceerd én Skal gecertificeerd: alle ingrediënten voor de perfecte limoncello.
Voor vragen en persmateriaal:
Di Zabbia
info@dizabbia.nl
+31 (0)20 471 0 537
www.dizabbia.nl
www.facebook.com/diZabbia