Kerstbomen in de Akker

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor Kerst?

Kerstbomen in de Akker is een jaarlijks evenement dat wij organiseren in de maand december tussen Sinterklaas en Kerst. Een uniek eindejaarsevenement voor bedrijven met hun relaties of eigen medewerkers. Het is een origineel alternatief voor bedrijven die weer eens wat anders willen dan het traditionele Kerstdiner. Het is een ‘back-to-basic’ evenement waar iedereen, in een informele setting, een leuke middag of avond beleeft!

Datum evenement: 6 – 17 december 2014


Kerstbomen in de Akker

Dit jaar hebben we twee locaties waar we kerstevenementen organiseren.

  • Bos tussen Blaricum – Huizen
    Onze verrassende locatie in het sprookjesachtige bos tussen Blaricum en Huizen is geschikt voor een gezellige kerstborrel, waarna heerlijke winterse stamppotten van hazenpeper en confit de canard geserveerd kunnen worden. Het houten chalet midden in het bos is in winterse kerstsfeer gebracht. Natuurlijk brandt binnen de open haard en ook buiten zijn er grote vuren. Tijdens de borrel met heerlijke wijnen en lekkere hapjes staan er voor de liefhebbers echte oudhollandse folklore spellen klaar om onderling te strijd aan te gaan. De jongste kinderen kunnen ondertussen vermaakt worden met schminken en lampionnen maken. Na afloop staan er lantaarns klaar om gezamenlijk in een lange stoet door het donkere bos te lopen naar de auto’s. Wilt u uw genodigden nog een kerstgeschenk meegeven, dan is het mogelijk om ze een kerstboom te laten uitzoeken. Op verzoek kunnen we de bomen ook bezorgen.
  • Kerstbomenbos tussen Huizen – Naarden
    Deze locatie bevindt zich midden in een kerstbomenbos in De Naarder Eng op de grens van Huizen. De genodigden worden tussen de kerstbomen ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. Vervolgens gaat iedereen zijn eigen kerstboom uitzoeken en omzagen. Na het ‘zware’ werk staat er een heerlijk glas wijn met een lekker hapje klaar. Voor de liefhebbers serveren we ambachtelijke erwtensoep of een broodje rookworst. Deze ‘back-to-basic’ locatie is aangekleed met een kleine, open tent voor de koek en zopie. De genodigden kunnen gezellig borrelen op het  ‘winters terras’ met statafels en picknicktafels. Natuurlijk branden er ook vuren. De jongste kinderen kunnen vermaakt worden met lampionnen versieren, schminken en engeltjes knutselen.

Klik hier voor meer informatie, offerte of reservering.

Kerstbomen

 

Fotoalbum Kerstbomen in de Akker