Wat hebben wij een prachtige editie van het Aspergediner achter de rug. In het hele land werden er code’s geel afgegeven en bij ons scheen de zon! De tent van Maessen stond er prachtig bij, mede dankzij de samenwerking met Meker Tuinen en Bij Jelle. De mooie bomen, planten en schitterende bloemen maakten het plaatje compleet!

Veel van jullie hebben enthousiaste en positieve reacties met ons gedeeld. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Het was voor ons ook weer iedere dag een feestje! Met heerlijke aspergegerechten, geserveerd op trendy servies van Servé, water van Earthwateren mooie wijnen van De Gouden Ton.

Mocht je volgend jaar gaan trouwen, een bijzondere verjaardag willen vieren, of de tent exclusief voor een bedrijfsavond willen afhuren, dan kun je ons al bellen om een middag of avond vast te leggen. De data zijn nog niet officieel bekend, maar houd rekening met de eerste 2 weken van juni 2017.

Dus wat ons betreft weer tot volgend jaar! Of als je eerder iets te vieren of te organiseren hebt, dan helpen wij je uiteraard graag met de invulling van de catering en/of organisatie.

Hieronder vind je een foto impressie van twee weken Asperges in de Akker 2016 in Blaricum.

1. tentvanuitvertezijkant

1a. vooraanzichttentmetbloemen

2. interieurtent

3. terrasmetmensenlopend

3a. tentvanuitverte

4. buitenbar

5. borrelplankopbar

6. tentbinnenmetmensen

7. food_voorgerechtvis

7a. STICKTOTHEBRAND100

8. food_tussengerechtvergroot

8a. STICKTOTHEBRAND112

9. food_hoofgerecht2vergroot

9a. STICKTOTHEBRAND116

10. food_dessert

11. openpodiumavond2

12. openpodiumavond3

13. familielunchtentmetspringkussen

14. goudentonavondtonnen

15. tentmetbomenuitgelicht

16. voorzijdetentmetmensenlampionnen

17. tentmetfakkelsenbord