Nog maar net zijn de laatste mooie zomerdagen achter de rug. Toch zijn wij alweer druk bezig met Kerst. Wederom organiseren wij in december Kerstbomen in de Akker. Een uniek eindejaarsevenement voor bedrijven met hun relaties of medewerkers. Het is een origineel alternatief voor bedrijven die weer eens wat anders willen dan het traditionele kerstdiner. Dit jaar vindt het evenement plaats van 12 – 15 december 2013 in het kerstbomenbos tussen Blaricum en Huizen.

kerstbomen blaricum

Programma

De genodigden worden in het kerstbomenbos ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. Vervolgens gaat iedereen zijn eigen kerstboom uitzoeken en omzagen. Na dit “zware” werk is het tijd een voor een heerlijke winterse stamppot met hazenpeper, confit de canard en een goed glas wijn. Binnen in het, tot kerststal omgetoverde, houten chalet brandt natuurlijk de open haard en buiten zijn er grote vuren. Voor de liefhebbers staan er oud-hollandse folklore spellen klaar om onderling de strijd aan te gaan. Na afloop wandelen de gasten met lantaarns gezamenlijk door het donkere bos terug naar de auto’s. Ondertussen zijn de kerstbomen thuisbezorgd, die de gasten bij thuiskomst meteen kunnen versieren met het gekregen kerstpakket.

Dit programma kan natuurlijk worden aangepast en naar eigen wens worden ingevuld.

kerstbomen uitzoeken

Sympathiek en origineel evenement

Veel bedrijven vinden het een sympathiek evenement, omdat dit bedrijfsevenement ook geschikt is om partners en kinderen uit te nodigen. Eerst lekker buiten met z’n allen de handen uit de mouwen steken en daarna genieten van mooie winterse gerechten en natuurlijk een goed glas wijn. Ondertussen worden de kinderen vermaakt. Het is een mooi ‘back-to-basic’ evenement in een informele setting, met een aantal leuke verrassingselementen.

  • Het is mogelijk om exclusief met uw bedrijf een middag en/of avond te boeken vanaf minimaal 100 volwassenen.
  • Het is ook mogelijk deel te nemen met een kleinere groep. U bent dan met één of meerdere bedrijven aanwezig.  Groepsgrootte minimaal 50 volwassenen.