Foto schaapskooi voor nieuwsblog

De Gooise Kerststal is een nieuw kerstevenement in Blaricum waarbij de unieke locatie met de schaapskooi op de Blaricummerheide op de achtergrond het decor vormt voor een ‘outdoor’ kerstborrel en/of kerstdiner. Wij organiseren dit evenement in samenwerking met Goois Natuurreservaat (GNR), eigenaar en beheerder van ruim 2800 hectare natuur in het Gooi.

Een in kerstsfeer aangeklede bedoeïenentent wordt geplaatst op het veld naast de schaapskooi (Oude Naarderweg 2, Blaricum), het onderkomen van een kudde Drentse Heideschapen die dagelijks ronddwalen op de hei en overnachten in de kooi. Op het plein voor de schaapskooi komt een grote, verlichte kerstboom te staan.

De Gooise Kerststal is een uniek eindejaarsevenement voor bedrijven met hun relaties of eigen medewerkers. Het is een origineel alternatief voor bedrijven die weer eens wat anders willen dan het traditionele Kerstdiner. Het is een ‘back-to-basic’ evenement waar iedereen, in een informele setting, een leuke avond beleeft!

Gezellig borrelen op het ‘winters terras’ met statafels en picknicktafels en natuurlijk branden er ook vuren. Van aangeklede borrel met koek en zopie tot heerlijke stamppotten hazenpeper, confit de canard of rookworst en bal gehakt.

DATA

De Gooise Kerststal is open voor bedrijven met relaties of medewerkers van woensdag 9 december t/m vrijdag 18 december 2015.