zMaakt! organiseert in december wederom Kerstbomen in de Akker: een verrassend en gezellig eindejaarsevenement voor uw relaties of medewerkers (met partner en/of kinderen). Een origineel alternatief voor het traditionele kerstdiner. Het is een ‘back-to-basic’ evenement waar iedereen, in een informele setting, een leuke middag en/of avond beleeft.

Kerstbomen in de Akker 2012

Datum: 6 – 16 december 2012
Locatie: Kerstbomenbos tussen Blaricum en Huizen

Ontvangst

Midden in het kerstbomenbos wordt u ontvangen met warme chocolademelk en glühwein in stenen mokken en koek, kerstbrood en brokken chocola geserveerd op houten planken. Hierna mag iedereen een eigen kerstboom uitzoeken en omzagen.

Borrel

Verderop in het bos staat een verwarmd houten chalet, omgetoverd tot kerststal. Natuurlijk brandt binnen de openhaard en buiten zijn er grote vuren. Er worden heerlijke wijnen met lekkere hapjes geserveerd. Voor de liefhebbers staan er echte oud-hollandse folklore spellen klaar om onderling de strijd aan te gaan. De jongste kinderen kunnen ondertussen vermaakt worden met schminken en lampionnen maken.

Etenstijd

Inmiddels is het donker geworden en is de sfeer ‘knus en gezellig’. Iedereen krijgt zelfgemaakte stamppot met o.a. hazenpeper, confit de canard en een goed glas wijn. De Crêpe Express verzorgt heerlijke crêpes voor het dessert.

Romantische wandeling

Na afloop staan er lantaarns klaar om gezamenlijk in een lange stoet door het donkere bos terug te lopen naar de auto’s.

Thuis

Ondertussen zijn de bomen thuisbezorgd en kan de kerstboom bij thuiskomst direct worden versierd met het gekregen kerstpakket, nl. kerstballen en andere versiering. Het was een dag waar iedereen nog lang over na zal bomen.

Voor meer informatie of aanvraag offerte, bel met Maarten Beuningh 06 – 47 240 810

Kerstbomen hakken

Kerstbomen in de Akker avond