Door de zachte winter zijn de eerste asperges van de Brabantse grond al gestoken. Wij kunnen niet wachten tot ze ook in Blaricum weer tevoorschijn komen….. En wij zijn er natuurlijk bij!

Van vrijdag 27 mei t/m donderdag 9 juni staat onze tent weer op de prachtige locatie aan de rand van de aspergeakker in Blaricum. En ook dit jaar gaan wij jullie weer verrassen met culinaire hoogstandjes van asperges. De avond begint relaxed op ons buitenterras, waar je een lekkere gin-tonic of mooi glas wijn kunt drinken. En aansluitend in onze sfeervol aangeklede tent genieten van het Aspergediner. Natuurlijk hebben we ook dit jaar een paar bijzondere avonden op het programma staan.

15. tent_by_night

Programma

vrijdag 27 mei: Aspergediner

zaterdag 28 mei: besloten avond

zondag 29 mei: Aspergediner met Open Podium
Wederom biedt Asperges in de Akker dit jaar een ‘Open Podium’ voor lokale en regionale muziektalenten. De dinergasten worden vermaakt en ontroerd door diverse zangers en zangeressen. Vorig jaar een groot succes, dus reserveer snel een tafeltje op deze verrassende en gezellige avond!

maandag 30 mei: Aspergediner

dinsdag 31 mei: Aspergediner

woensdag 1 juni: De Gouden Ton Avond
In samenwerking met Wijnkoperij De Gouden Ton uit Laren schenken wij deze avond extra bijzondere en mooie wijnen bij de aspergegerechten.

donderdag 2 juni: Aspergediner

vrijdag 3 juni: Aspergediner

zaterdag 4 juni: Aspergediner

zondag 5 juni: Klassiek Lunchconcert
Genieten van klassieke muziek en heerlijke aspergegerechten vanaf 12.30 uur.

maandag 6 juni: Blaricumsche avond
En natuurlijk onze traditionele Blaricumsche Avond. Deze avond is bestemd voor alle inwoners van Blaricum. Introducés zijn van harte welkom.  Iedereen komt te voet, te paard of met de fiets om aan de lange tafels aan te schuiven met dorpsgenoten.

dinsdag 7 juni: Aspergediner

woensdag 8 juni: Aspergediner

donderdag 9 juni: Aspergediner

12. blaricumsche_avond

Reserveer nu voor een gezellige avond uit!