Het is nog een paar dagen koud, maar dan wordt het toch echt lente. De voorbereidingen voor Asperges in de Akker 2013 zijn in ieder geval al in volle gang. Dit jaar vindt het aspergediner plaats van vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 4 juni, natuurlijk weer op die unieke locatie aan de aspergeakker in Blaricum.

aspergediner

Direct reserveren
Vanaf vandaag kunt u reserveren. De menuprijs voor het viergangen aspergediner is € 69,50.

In de periode van vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 4 juni is iedereen welkom om te komen genieten van hét aspergediner. Daarnaast organiseren we ook een aantal bijzondere lunches en speciale avonden.

zaterdag 25 mei : Women only lunch
zondag 26 mei: Familielunch met kinderentertainment
woensdag 29 mei: De Gouden Ton Avond
donderdagmiddag 30 mei: Lunch
zondagmiddag 2 juni: Klassiek lunchconcert
zondagavond 2 juni: Klassiek dinerconcert
maandag 3 juni: Blaricumsche avond

Tevens vindt op zaterdag 1 juni het Benefiet Diner voor Go4Children plaats bij Asperges in de Akker. Go4Childeren is de stichting die fondsen werft om geneesmiddelenonderzoek bij kinderen met kanker mogelijk te maken. Voor meer informatie www.go4children.nl

Women only lunch
Bij deze inspirerende lunch zijn alle vriendinnen, moeders, dochters, collega’s van harte welkom. In een theatraal gesprek met de gasten neemt Lisa Portengen de vrouwen mee in de wereld van Smart&Sexy. Tijdens de heerlijke aspergelunch geeft ze in 7 stappen vrouwen tips & tricks mee over hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen vorm kunnen geven. Deze tips zijn zowel privé als zakelijk in te zetten. Met humor en heel veel interactie deelt Lisa haar tips en inzichten met alle vrouwen. Vanaf september 2013 gaat Lisa met de Smart&Sexy theatershow de theaters in dus kom nu alvast een voorproefje nemen!
za 25 mei |  12.00 – 15.30 uur | € 49,50 (Smart&Sexy incl. 2-gangenlunch)          

Familielunch
Op veler verzoek ook dit jaar weer een speciale middag voor de hele familie. Deze zondagmiddag serveren wij een tweegangen aspergelunch, voor de kinderen hebben wij een lekker kindermenu. Terwijl de kinderen worden vermaakt met schminken en een springkussen, kunnen de vaders en moeders zorgeloos genieten van heerlijk middagje uit.
zo 26 mei | 12.00 – 15.00 uur | € 49,50  kindermenu € 15,00                         

 De Gouden Ton Avond wijnavond
Op woensdagavond 29 mei vindt er een aparte wijnavond plaats, georganiseerd in samenwerking met Wijnkoperij De Gouden Ton uit Laren. Tijdens deze avond ligt het accent, naast het eten van aspergegerechten, op de bijzondere wijnen die bij het diner geschonken worden.
wo 29 mei | 18.00 – 22.30 uur | all-in arrangement € 110,00                       

Klassiek concert
Deze zondag staat in het teken van aanstormend klassiek muziektalent. Genieten van klassieke muziek terwijl u tussendoor, uitkijkend over de aspergevelden, heerlijke aspergegerechten geserveerd krijgt. Deze middag of avond kunt u luisteren naar een miniconcert van twee jonge bevlogen musici. De talentvolle pianist Casper Vos (1988) studeert bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium en viel de afgelopen jaren al op bij het Prinses Christina Concours. Koen Stapert (1990) begon met vioolspelen op zijn vijfde jaar en is in 2012 afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Koen bespeelt een De Zorzi viool uit 1876 die hem ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumentenfonds.
zo 2 juni | 12.00 – 15.30 uur | € 49,50 (concert incl. 2-gangenlunch)             
zo 2 juni | 18.00 – 23.00 uur | € 69,50 (concert incl. 3-gangendiner)             

tent-aan-de-akker

Blaricumsche avond
Natuurlijk zal ook dit jaar de Blaricumsche avond niet ontbreken. Deze avond is bestemd voor alle inwoners van Blaricum. Introducés zijn van harte welkom. Tegen een gereduceerde prijs wordt er een aangepast driegangenmenu geserveerd. Iedereen komt te voet, te paard of met de fiets om aan de lange tafels aan te schuiven met dorpsgenoten.
ma 3 juni | 18.00 – 22.30 uur | € 49,50 (aangepast 3-gangen menu)           

Tot ziens aan de akker!