TERUGBLIK
In januari nemen we altijd even de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat ging er goed, waar gaan we mee door en vooral, waar krijgen we energie van! Want werken met plezier is toch wel een heel belangrijke motivatie om mooie dingen tot stand te brengen. Wij kijken in ieder geval met heel veel plezier terug op afgelopen jaar. Onze core-business is natuurlijk het organiseren van feesten, verjaardagslunches, diners, relatie-events en nog veel meer voor zowel bedrijven als particulieren. Dat doen we het hele jaar door en we kunnen gelukkig veel mensen tot onze vaste klantenkring rekenen. Maar ook is het altijd weer leuk om (vaak via-via) nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten waarvoor we iets moois mogen uitvoeren. 

Daarnaast hebben we het afgelopen jaar de 10de (!) editie van Het Aspergediner georganiseerd. En hebben we een nieuw culinair evenement op de kaart van Blaricum gezet: Het Mosseldiner. 

VOORUITKIJKEN

Natuurlijk zijn wij al weer bezig met de voorbereidingen voor Het Aspergediner 2020. Op dit moment is Maarten druk met aanvragen voor een aantal exclusieve avonden. Het is bij een aantal opdrachtgevers van ons een traditie geworden om hun relaties te fĂȘteren op een avondje uit bij Het Aspergediner. Ook zal dit jaar natuurlijk een Benefietavond plaatsvinden waarop geld ingezameld wordt voor het goede doel. En niet te vergeten onze vaste avonden zoals de Blaricumsche Avond, de Gouden Ton Avond en de Open Podium Avond. Pinksteren valt ook dit jaar weer in het eerste weekend van ons evenement. Een mooie reden om op 1ste Pinksterdag heerlijk te komen lunchen met familie of vrienden. Als de programmering rond is, laten we dit natuurlijk weten en kunnen jullie een mooie middag of avond reserveren. 

Naar aanleiding van alle enthousiaste reacties afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer Het Mosseldiner organiseren op het Blaricummerstrand aan de rand van het Gooimeer. Mocht je afgelopen jaar niet geweest zijn, dan krijg je dit jaar wederom de kans om het fantastisch relaxte sfeertje mee te maken. Nog even dat vakantiegevoel vasthouden en genieten van heerlijke mosselen. Maar ook voor ‘niet-mosselliefhebbers’ hebben we een mooi alternatief menu.

En naast deze evenementen blijven we nadenken over nieuwe initiatieven (De Gooische Kerststal in een nieuw jasje…??) en hopen we natuurlijk jullie te mogen ondersteunen en helpen met jullie bruiloft, verjaardagsdiner, feest voor relaties of medewerkers…. Mocht je willen brainstormen, dan kun je altijd met Maarten bellen (telnr. 06 – 47 240 810).