zMaakt! Catering & Evenementen


zMaakt! Catering & Evenementen

zMaakt Catering & Evenementen

zMaakt! Catering & Evenementen

zMaakt! Catering & Evenementen

zMaakt! Catering & Evenementen

zMaakt! Catering & Evenementen

zMaakt! Catering & Evenementen


“Catering is zoveel meer dan

      alleen eten en drinken”

                  – Maarten Beuningh –

Over zMaakt!

zMaakt! catering & evenementen is in 2009 opgericht door Maarten Beuningh. Nadat hij voor verschillende cateraars en evenementenbureau’s heeft gewerkt, besloot hij voor zichzelf te beginnen. Catering is namelijk zoveel meer dan alleen het serveren van lekker eten en drinken.

Het is het totaalplaatje van een beleving: de juiste, hoogwaardige culinaire gerechten geserveerd met bijpassende wijnen met daarnaast oog voor detail voor inrichting en styling. Eventueel aangevuld met live-muziek of ander entertainment. Of het nu een borrel, diner of feest betreft, zMaakt! kan als geen ander de perfecte sfeer en ambiance creëren.

zMaakt! luistert naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Door Maartens passie voor food en ruime ervaring met het organiseren van events hebben veel opdrachtgevers de afgelopen jaren met veel plezier met hem samengewerkt. 

Cateringservices

Evenementen

CORPORATE EVENT CATERING
Je kunt bij ons terecht voor corporate event catering zoals sit down dinners, walking dinners, personeelsevenementen, borrels en galadiners. zMaakt! is een cateraar die écht kan organiseren. We kunnen – naast het verzorgen van heerlijk eten en drinken – de hele organisatie voor onze rekening nemen. Zoals de inrichting en decoratie, muziek, artiesten, licht en geluid. We werken altijd op maat.

PRIVATE EVENT CATERING
zMaakt! verzorgt ook de mooiste feesten en partijen op locatie of bij je thuis. Denk hierbij aan tuinfeesten, bruiloften, walking dinners, verjaardagsfeesten en house-warmings. Voor elk soort event hebben we de juiste culinaire en creatieve invulling, van ambachtelijke bitterbal tot luxe amuses. Alles uiteraard in nauw overleg.

Neem contact op

HET ASPERGEDINER
zMaakt! organiseert sinds 2010 het jaarlijkse culinaire evenement Het Aspergediner in Blaricum. Op een unieke locatie met uitzicht op de akker genieten de gasten iedere avond van een viergangendiner, waar de asperge een hoofdrol in heeft.

ANDERE EVENEMENTEN
Het plannen van al eerder georganiseerde evenementen, zoals een Kerstevenement of Het Mosseldiner, staat op ons lijstje. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

HET ASPERGEDINER BLARICUM
30 mei – 16 juni 2024

 
Het Aspergediner vindt volgend jaar plaats van 30 mei t/m 16 juni.

Als je de Aspergetent in 2024 exclusief wilt afhuren voor een mooie avond met je relaties, om te trouwen of om een bijzondere verjaardag of ander feest te vieren, bel dan met Maarten, tel: 06 – 47 240 810 of stuur een mailtje naar maarten@zmaakt.nl.

Kleinere gezelschappen kunnen vanaf begin april 2024 reserveren via onze site www.hetaspergediner.nl

HET MOSSELDINER

 

We mogen helaas geen Mosseldiner organiseren op het Stichtse Strand in Blaricum. We hopen dat dit op termijn wel weer mogelijk gaat zijn.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang van Het Mosseldiner en van onze andere evenementen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Opdrachtgevers

Jan Geesink

Projectontwikkelaar / ex horecaondernemer

“Ik wil je, namens de gehele ‘BEL’, bedanken voor de ontzettend leuke avond bij Kerstbomen in de Akker! Het was echt even een lekker ontspannen avondje, weg van het werk, die uitstekend was verzorgd. Het eten was heerlijk, jullie waren allemaal erg vriendelijk, flexibel en servicegericht. Het  zag er prachtig uit en liep op rolletjes.”

Rineke Demoed

BEL Combinatie

Suzanne Holtz

Directeur, SH Studio

“De BBQ was prima verzorgd!! Voor mij een eye-opener dat met “eenvoudige” maar eerlijke en basic ingrediënten spannende hapjes kunnen worden gepresenteerd. Nogmaals dank voor de goede verzorging.”

Marion Rutgers

Directie secretaresse, Flora Holland

Niels de Vries

Directeur, Totta Research

“Het was alsof we Maarten al jaren kenden. En wat fijn: hij dacht mee, durfde anders te zijn, hield zich aan afspraken, voelde aan wat wij wilden en bovenal was een zeer prettig persoon om onze belangrijke dag aan toe te vertrouwen.”

Bjorn en Dagmar

Bruidspaar

Nieuws

VACATURES

VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde bedieningsmedewerkers om ons team te versterken. Zoek je een leuke bijbaan en wil je werken in een afwisselende werkomgeving, stuur dan je open sollicitatie en CV naar caroline@zmaakt.nl.

read more
Terugblik Het Aspergediner 2023

Terugblik Het Aspergediner 2023

Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties. We hebben samen met jullie genoten van heerlijke, ontspannen, swingende en vooral heel erg gezellige avonden! En natuurlijk de relaxte familielunch op vaderdag niet te vergeten. Jammer dat het allemaal weer voorbij...

read more
Nieuw bij Het Aspergediner: 80’s en 90’s muziekavond

Nieuw bij Het Aspergediner: 80’s en 90’s muziekavond

  Gisteravond voor het eerst op het programma tijdens Het Aspergediner: een 80's en 90's avond met DJ Steef en DJ Huub. Tussen de gangen door genieten van golden oldies en na het dessert uit je dak tijdens de 'grande finale'. Wat een topavond was het! Wees er...

read more

Contact

Adres
Binnendelta 5G
1261 WZ Blaricum

Telefoon
06 – 47 240 810

E-mail
maarten@zmaakt.nl

Website
 www.zmaakt.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van zMaakt!