Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor ons. In juni vieren we namelijk ons 2de Lustrum van Het Aspergediner in Blaricum. En na de zomer gaan we een nieuw evenement introduceren: Het Mosseldiner in Blaricum…

Het Aspergediner Blaricum: 7 – 22 juni 2019

Het wordt alweer de 10de keer dat we iedere avond een viergangen diner met versgestoken asperges serveren aan de rand van de aspergeakker in Blaricum. Zet de data alvast in je agenda, want dat gaan we vieren! Vanaf begin april is de definitieve programmering bekend en kan iedereen reserveren voor een gezellige avond uit met asperges in de hoofdrol. 

Als je de Aspergetent exclusief wilt afhuren voor een avond met je zakenrelaties, om een geweldig trouwdiner te geven of om een bijzondere verjaardag te vieren, dan kun je vanaf nu reserveren door te bellen met Maarten Beuningh, tel: 06- 47 240 810 of stuur een mailtje naar maarten@zmaakt.nl. En kleinere gezelschappen kunnen dus vanaf begin april reserveren via onze site www.hetaspergediner.nl.

Het Mosseldiner Blaricum: 19 – 28 september 2019

Na de zomervakantie gaan we op het strand van Blaricum aan het Gooimeer (Blaricummermeent) een mosseldiner organiseren. Ook hier plaatsen we een mooie tent met een terras aan het water waar eerst heerlijk geborreld kan worden. Aansluitend wordt er een diner geserveerd met natuurlijk mosselen als hoofdgerecht. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen, we houden jullie op de hoogte.  

Daarnaast kunnen jullie ons natuurlijk altijd bellen voor het verzorgen van catering op welke locatie dan ook. Hopelijk tot snel!